Det gode grin

Jan Svarrer er komiker og entertainer. Med andre ord, han underholder. Til enhver passende lejlighed og forsamling. I Musikhuset eller forsamlingshuset. 3 minutter eller 2 timer.  Med sin guitar og sit store komiske talent, blander han komik og musik til et mix af hverdagshumoristiske situationer, der fortæller noget om os selv som mennesker, så ikke et øje er tørt. Her er både sjove sange og snak, humoristisk kortprosa, ubetalelig kropskomik og fantastisk publikumskontakt!

Kort sagt, alt hvad der skal til for at få latteren til at rulle. Det er ikke stand-up, det er heller ikke det modsatte. Men en vidunderlig og elegant blanding af komik og musik og med en bredde i humoren, der gør at de fleste aldersgrupper alle være med.

Jan har optrådt stort set alle steder. På turnéer i musikhuse, teatre, forsamlings- og kulturhuse. Som underholdende indslag ved store og små arrangementer, i foreninger, konferencer, møder, seminarer, underholdning firmafest, generalforsamlinger og til prisuddelinger, ligeledes som konferencier. Men også til private arrangementer som sjov underholdning til fest eller underholdning til bryllup

Når Jan ikke er på landevejen skriver han tekster til de store sommerrevyer, såsom Cirkusrevyen, Nykøbing F-revyen, Odense Revyen. De sidste 4 år har han også selv stået på scenen som revyskuespiller i Esbjerg revyen. Han skriver også teaterforestillinger og satire, bl.a. som fast skribent på Svikmøllen. Jan er iøvrigt så begejstret for humor, at han ligefrem tager ud og fortæller om det som foredragsholder Læs mere om det under foredrag.

Inviterer man Jan ind på slap line, fås en oplevelse som vil huskes i lang tid fremover. Og som ikke ligner noget andet. Og det er der faktisk mange der har gjort gennem de sidste 20 år. Folk der er faldet pladask for den lange morsomme mands humor og genkendelige genvordigheder med livet. Morsom underholdning til fester og sammenkomster hos alt fra Mærsk over Randers kommune til 60 års fødselsdagen.

For det har en stor værdi at grine sammen. Det skaber en unik fællesoplevelse, noget som vi måske er blevet lidt fattige på. Et morsomt indslag og en sjov aften ryster folk sammen. For humor er noget mellem mennesker. Og det er godt at få grint igennem, det er sundt at more sig. Det skaber overskud, positivitet og en umiddelbar livsglæde.

Er der så nogen praktikaliteter i forhold til en optræden med Jan Svarrer? Jo, et indslag passer fint efter forretten eller hovedretten, hvor folk sidder bænket. Er Jan er hyret til at optræde akustisk uden forstærkning, kommer han en lille halv time før med sin guitar, omklædt og klar. Ved større arrangementer med lyd og lys, er der tilknyttet en tekniker som tager sig af alt det praktiske og stiller op før gæsterne ankommer. Der er sikkert et par ting til, men det tager vi en snak om.

Prisen er væsentlig, men det er faktisk svært at sætte en fast pris på forhånd. Det handler nemlig om hvem I er, hvor mange I er, skal der udstyr med, måske en pianist med og så videre. Der er også forskel på om det er en højskole, et større firma eller en privat fest.

Så ring eller skriv til os så tager vi en uforpligtende snak om det. Og lad dig ikke skræmme af, at det er en, booker der skal kontaktes, for hun er vældig flink og hun gør det ikke dyrere. Faktisk tværtimod!

Og bookeren, ja hun kan kontaktes lige her