Foredrag på hylden

 1. Humor i hverdagen

“Om ti år kan vi grine af det, siger vi. Men hvorfor ikke forsøge at grine af det lidt tidligere? Som Charles Chaplin sagde: livet tæt på er en tragedie, livet på afstand er en komedie”. Men hvordan bliver vi bedre til at bruge humor? I vores hverdag, på arbejdspladsen og når det hele går i skuddermudder? Det fortæller Jan om.  Med stor begejstring. For humor er den hurtige vej til en umiddelbar livsglæde og lethed. Både for en selv og i mødet med andre.  Humor skaber bedre kommunikation, og bygger bro mellem mennesker. Og på jobbet kan humor gøre både ledelsen bedre og arbejdslivet sjovere. Samtidig er ironi ikke for amatører, så vi må også overveje humoren, så vi ved hvornår vi ikke skal bruge den.

Foredraget kan også kombineres med et show, således at der er foredrag OM humor i første afdeling og underholdning MED humor i anden. Men så er Jan også træt bagefter 🙂
Læs mere her 

 

2. Fang forsamlingen

Lær at tage ordet og lave fængende præsentationer. Få værktøjer, tips og tricks til hvordan du indtager rummet og kommer ud over rampen. Vi går på opdagelse efter teknikker som fremmer den gode præsentation og kommer omkring både krop, stemme og psykologiske virkemidler. Men personlig gennemslagskraft handler ikke kun om teknik. En god stemme begynder i mellemgulvet, mens et godt ord ofte kommer direkte fra hjertet. Så det handler også om at finde frem til sig selv, som den autentiske fortæller. Et inspirerende og lærerigt foredrag, som også kan udvides til en sjov dag med øvelser og oplæg, hvor vi sammen bliver klogere på mundtlig formidling.

Du lærer:

  • At indtage og eje rummet

  • At bygge bro til dine tilhørere

  • At bruge krop og stemme, tempo og pausen som virkemidler.

  • At finde dig selv som autentisk fortæller og få en fri formidling

  • At tackle nervøsitet og blive tryg ved at lave præsentationer.

  • At bruge humor i formidlingen

  • At strukturere præsentationer

3. Blev mere kreativ

Kreativitet er ikke en evne, men en måde at arbejde på. Og det kan læres. Gode ideer kommer ikke af sig selv. Flow kommer ikke af sig selv. Inspiration skal have hjælp til at indfinde sig. Det handler om at lade sin naturlige kreativitet komme til udtryk. At sætte sin indre kritiker og kontrollør på standby. Det handler om “evnen til at lege”.

Foredraget dykker ind i kunstens verden, i musikerens og forfatterens verden, for at opdage musen. og finde praktiske metoder og redskaber til at arbejde kreativt.

Hvis du bliver du mere kreativ, bliver det sjovere at gå på arbejde. Ikke kun fordi du får nye og bedre ideer, og fordi det er sjovere at eksperimentere end altid at kende udfaldet. Men også fordi det som oftest er sjovere at sige ja end nej! Foredraget kan også udvides til en kursus dag med kreative øvelse og oplæg.

4. Rock’n’roll Teambuilding

Kom backstage i jeres egen organisation og få kickstartet jeres kreativitet.
Rock´n´Roll Teambuilding er en helt ny måde at lave teambuilding på. Glem alt om klatrevæg, fysisk udmattelse og kanindræber-kursus. Her er det kreative i højsædet, og rock´n roll det gennemgående tema. I kommer igennem hele turen fra sangskrivning, over studieindspilning til videooptagelse. Og releaseparty! I bliver rystet sammen,  alle kan være med, og I får en uforglemmelig oplevelse.