Humor i hverdagen

Jan Svarrer har holdt sine populære humorforedrag gennem mange år. De er både lærende og underholdende – et mix af øjenåbnende oplæg om humorens væsen, lidt humorfilosofi og teori, konkrete værktøjer til at få mere humor i hverdagen og sjove eksempler fra verden omkring os. Og så synger han også et par sjove sange fra repertoiret.

Ifølge Jan er humor den hurtigste vej til en umiddelbar livsglæde og lethed. Både for os selv og i mødet med andre. Humor skaber bedre kommunikation, og bygger bro mellem mennesker. Og på jobbet kan humor gøre både ledelsen bedre og arbejdslivet sjovere.

Foredraget kan også vinkles, så det for eksempel kun handler om humor og kommunikation. For humor gør manualer menneskelige og mere brugbare, skaber betalingslyst i rykkerskrivelser og gør breve fra det offentlige lettere at forstå. Og hvis humor fremmer forståelsen bør seriøs kommunikation være sjovere.

Det er på alle måder godt at blive bevidst om sin humor. Hvordan man kan arbejde med den og bruge den. Ofte kan blot en lille lune, en lille lethed, en lille tøhø gøre stor forskel. Og hvis man ikke synes man selv er sjov, så kan man jo vælge blot at bruge noget der er.
Samtidig skal vi selvfølgelig også overveje humoren, så vi ved hvornår vi skal bruge den og ikke mindst hvornår vi ikke skal.

Jan har holdt sine  humorforedrag mange forskellige steder. Til konferencer, seminarer, møder, generalforsamlinger, temadage mv. i erhvervslivet, foreningslivet og i kommuner. Han har besøgt patientforeninger, hospitaler og institutioner. Samt ikke mindst på højskoler, kursuscentre og på folkeuniversitetet.

Et humorforedrag med Jan Svarrer skaber viden og værktøjer til en lettere og sjovere hverdag. Måske minder det os om noget som vi har glemt, eller har glemt at tænke over. For noget af det Jan taler om vil mange sikkert kunne nikke genkendende til. Det er ikke raketvidenskab. Men det er vigtigt. Særligt på de dage hvor smilet og latteren kan have trange kår.

For det har stor værdi at grine sammen. Og ikke mindst grine af sig selv. Humor forløser indre spændinger, humor gør let, humor skaber fællesskab. Både når du står overfor en forsamlingen eller den samhørighed der opstår mellem dig og den person du netop har fortalt en lille munter vits. Det er sundt at smile, det er godt at more sig. Det skaber overskud, positivitet og en umiddelbar livsglæde.

Og hvordan med praktikaliteter i forhold til et foredrag med Jan Svarrer? Der er ikke meget. Han skal bruge en projektor til de sjove eksempler. Måske også et lydanlæg hvis der er mange deltagere. Men ellers kommer Jan en halv time før med sin guitar og en computer, som lige skal sættes til og så kan vi ellers gå igang. Et foredrag vare typisk en god times tid. Det kan også skrues ned til 30 minutter eller op til 90. Der er også mulighed for at afholde humorforedraget først, så tage en pause for derefter at lade Jan slutte af med 45 minutters underholdning

Prisen er væsentlig, men det er faktisk svært at sætte en fast pris på forhånd. Det handler nemlig om hvem I er, hvor mange I er og om der skal der udstyr med. Der er også forskel på om det er en højskole, et større firma eller en lille forening, Så ring eller skriv til os så tager vi en uforpligtende snak om det. Og lad dig ikke skræmme af, at det er en, booker der skal kontaktes, for hun er vældig flink og hun gør det ikke dyrere. Faktisk tværtimod!

Og bookeren, jo hun kan kontaktes lige her