Tekstforfatter

 

 

 

 

Jan Svarrer har skrevet til bl.a. Cirkusrevyen, Nykøbing Falster Revyen, Sønderborg Sommerrevy, Tam-Tam i Tivoli, Rottefælden i Svendborg, Hjørring Revyen, Kerteminderevyen m.fl. Jan har også skrevet til forskellige shows & solister lige fra Citysingler til Lars Lilholt og skriver ligeledes til diverse reklamekampagner med humor som virkemidlet.

https://youtu.be/VAFJcWOVcAM

 

Anmeldelser:

Cirkusrevyen 2017. Et klassisk – og morsomt – misforståelsesnummer om termokander af Jan Svarrer bør nævnes, fordi det rammer præcist ind i diskussionen om, hvordan vi skal behandle vores gamle. Endnu et eksempel på, at første akt er revy, når det er bedst: Sjovt, vedkommende, bidende og aktuelt.
Stiftstiderne 2017

“Vi skal dog helt hen til anden akts begyndelse, før undertegnede rammes af latter for alvor. I “Stangen” af Jan Svarre og Søren Anker Madsen, udsættes en fyr for konens drømme om, at han skal danse poledance. Hun har derfor meldt ham til et hold i AOF. Det er lummert, det er sjofelt, og det er sjovt.”
(Nykøbing Falster Revyen) Fyens Stifstidende, 2017

“I Svarrer & Madsens »Brugt bil« spiller Flemming Krøll helt uimodståeligt som underkuet hippie med økokone derhjemme. Her er Flemming Krøll langt væk fra sine ellers så typiske jeg-ved-alting-bedstroller – og her sprudler hans spil faktisk friest. Pelle Emil Hebsgaards komik kulminerer i Svarrer & Madsens hitnummer »Stangen«, hvor han spiller en underkuet fyr, hvis kone ville melde ham til pole dance.”
(Nykøbing Falster Revyen) Information, 2017

“Efter en lidt tynd begyndelse indtager debutanten Lise Baastrup scenen i en rent ud uimodståelig tekst som hende, der er vild – ikke med Sean Penn, men med Søren Pind (…) Søren Pind-nummeret er et topnummer, der næsten ligger for tidligt i det to timer lange show.”
BT, 2016

“Den fremfører Lise Baastrup med robust udstråling og en kraftfuld stemme, der gør Jan Svarrer og Søren Anker Madsens fine tekst direkte overbevisende.”
Ekstra Bladet, 2016

“…en vanvittig morsom, surrealistisk sketch om forløberen for de sociale medier i et hippiekollektiv. Cadeau til tekstforfatter Jan Svarrer for årets hidtil mest originale påfund i revyland”. BT 2015

”Et nyt hold af revyforfattere er på vej ind på revyscenen med en ny, moderne tilgang til scenen. Det gælder især Jan Svarrer og Søren Anker Madsen på herresiden – og Ditte Hansen, Louise Mieritz og Lisbeth Wulff på den feminine side.” BT 2014